108 éve születetett Lovas Béla

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a malária visszaszorításában komoly részt vállaló szakembert. 

83 éve születetett Martonné Erőss Judit

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a csípőszúnyog lárvavizsgálatok és a BTI hazai alkalmazásában rejlő lehetőségeket a korát messze megelőzően felismerő kutatót. 

153 éve születetett Kertész Kálmán

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a csípőszúnyogokról szóló első témaspecifikus hazai tudományos mű szerzőjét. 

91 éve születetett munkacsoportunk alapítója, Sáringer Gyula

91 éve születetett munkacsoportunk alapítója, Sáringer Gyula

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a csípőszúnyogok elleni korszerű védekezés egyik legismertebb hazai szakemberét, a biológiai szúnyoggyérítést Magyarországon meghonosító kutatócsoport vezetőjét. 

110 éve születetett Makara György

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk a hazai orvosi entomológia egyik legnagyobb munkabírású és szorgalmú alakját.

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a környezetkímélő biológiai szúnyoggyérítés 1980-as években igen aktív kutatóját.

75 éve születetett Koncz Ágnes

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a környezetkímélő biológiai szúnyoggyérítés 1980-as években igen aktív kutatóját. 

121 éve születetett Lőrincz Ferenc

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be az emberek életminőségének javítását célzó magyarországi maláriaszúnyog-kutatások fontos alakját 

151 éve születetett id. Jancsó Miklós

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a malária kórokozóinak kutatásában és a betegség gyógyításában első kiemelkedő hazai eredményeket elérő szakembert 

113 éve születetett Mihályi Ferenc

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a hazai alap- és alkalmazott csípőszúnyog-kutatás megalapozóját és egyik legeredményesebb művelőjét

108 éve születetett Zoltai Nándor

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a hazai csípőszúnyog-gyérítések jogi és szervezési hátterének kialakításában komoly szerepet vállaló szakembert.

107 éve születetett Soós Árpád

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be az 1950-es évek elején, a Magyar Tudományos Akadémia által létrehozott és támogatott, a Balaton térségében gyakorlati szemléletű szúnyogvizsgálatokat végző munkaközösség, sokoldalú és más kutatási területeken is igen aktív, tagját. 

90 éve születetett Szalay-Marzsó László

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a hazai biológiai szúnyoggyérítés egyik igazi úttörőjét. 

83 éve született Kecskeméti István(1936.06.12.)

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a modern, hatásvizsgálaton alapuló csípőszúnyog-gyérítések bevezetésének egyik kulcsfiguráját. 

101 éve született Sztankayné Gulyás Magdolna

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a hazai csípőszúnyog-kutatásban úttörő munkát végző munkacsoport legsokoldalúbb tagját. TOVÁBB>>

87 éve született Tóth Sándor

A 2012-ben megjelent Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a csípőszúnyogok mindmáig első számú hazai szakértőjét.

Megosztás

83 éve született Erdős Gyula

A Pannónia Füzetek 5. számában így mutattuk be a hazai csípőszúnyog-gyérítés ikonikus alakját. 

Megosztás

Cím:
8360 Keszthely,
Vak Bottyán utca 37.

CONTACTS
pannonia(kukac)pkkft.hu
facebook.com/szunyoggyerites/

© 2016 Minden jog fenntartva Pannónia Központ Kft.

NYILATKOZAT